Jag tar nu emot beställningar

Hej
Det har skett lite förändringar i hur ni kan beställa mina foton.
Jag säljer inte längre foton från försäljning direkt från mig utan lägger upp mina foton på två sidor som säljer fotona åt mig.
Picfair.com är en sida jag använder.
Fotona går att se och köpa på https://kpartphoto.picfair.com/ och där koster de från cirka 150 kr. Om ni ser foton på bloggen som ni skulle vilja ha prints på kan jag lägga upp de där om ni skickar ett mail till kurt.persson1977@gmail.com eller använder formuläret nedan.
Eftersom det inte är en svensk sida kommer jag även låta fotona på printler.com ligga kvar för de som hellre vill beställa från Sverige. Där är det lite större begränsningar med vilka foton man kan lägga upp men vissa foton kan efter önskemål komma upp där också men jag kommer inte fylla på den i samma takt som på Picfair.
På Printler ligger priset från 249 kronor och nås på följande länk.
https://printler.com/sv/print-shop/5580

/KP

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: